Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
) Nu måste man ju inte göra dessa kakor med fötter på utan man kan ju ha dom som dom är med bara glasyren eller pynta med exempelvis strössel, fjärillar, hjärtan ja vad som helst egentligen, bara fantasin sätter gränser
Smörj och mjöla en liten långpanna, 22×32 cm , eller klä den med bakplåtspapper. Det blir ingen jul utan den här mjuka pepparkakan – klart bäst av alla recept jag testat i den här kategorin
Åhh detta var välbehövligt. Det var länge sen jag åt en sån här chokladig efterrätt. Lagom kladdigt seg brownie med vita chokladbitar i, över detta en varm chokladsås
När vi firade min sambos födelsedag gjorde jag en daimtårta till dessert. Du kan förbereda den flera dagar innan och sen är det bara att ta fram den från frysen när det börja nalkas efterrätt
Svärmor hade bakat och bjöd på den här till efterrätt i lördags. Mmmm. Mäktig och fabulous. ca 8 port400 g digestive200 g smör600 g philadelphiaost2,5 dl kesella 10%1 dl socker1 dl majsstärkelse4 tsk vaniljsocker3 ägg1 dl grädde200 g vit chokladGarnering
Saffran behöver inte bara innebär mjuka kakor och bullar. Det går lika bra i vanliga småkakor. Zack och Leah älskar just småkakor, i alla dess formar och smaker
Lägg över en fuktig handduk eller låt kakan kallna under långpannan. Smält chokladen i vattenbad eller i mikrovågsugn och spritsa choklad över mandelmassan
Inget vitt mjöl och heller inget smör. Blanda gelatin eller agar med vatten. 1msk agavesirap eller honung. 75 dl stevia eller annan sötning. 1msk majsmjöl eller annat. 2tsk agar eller gelatin. 1msk agavesirap eller honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.