Denna fläskfilé blev verkligen hur god som helst. Denna fläskfilé blev verkligen hur god som helst. 4 port200 grader1 stor fläskfilésmörsalt, pepparDressing. 1 stor fläskfilésmörsalt, peppar
Fläskfilé är väl kanske inte det mest spännande köttet att tillaga men jag återkommer ändå gärna till det, både till vardag och lite festligare tillfällen
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Tillsätt fläskfilén i bitar, salta och peppra. 2 st fläskfiléer 1 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 burk creme fraiche ½ burk philadelphiost 2 dl matlagningsgrädde 10 st soltorkade tomater kantareller ca 3 dl stekta 1½ msk kalvfond 3 msk tomatpuré flingsalt och svartpeppar olivolja att steka i smör att steka i Hacka den gula löken. 2 st fläskfiléer
Då det inte riktigt är säsong på kalv så gör jag den på fläskfilé (och ta inte någon billig variant, utan ta ett dyrare alternativ typ svenskt, så mycket godare, när man ändå lagar en god rätt)
Dubbelmarineradfläskfilé. Därför är det skönt att ibland bjuda på mat som kräver minimal temeraturkoll, som denna marinerade fläskfilé serverad kall eller rumstempererad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.