Dubbelmarinerad fläskfilé med matvetesallad
Christofers Kök
Christofers Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 10 som del
  • smör till stekning
  • 3/4 dl olivolja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk soja
  • 1 msk torkad rosmarin
  • 1 tsk chili flakes
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 3/4 dl olivolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • rivet skal från en citron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk nymalen svartpeppar
  • 100 grader varm
  • 70 grader
  • 2 dl matvete
  • 1 dl rostade solrosfrön
  • 2 vårlökar
  • 1/2 gul paprika
  • 2 tomater
  • 1 tsk chili flakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.