Empanadas med olika fyllningar både veg och kött.
Tessansmat
Tessansmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 10 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 3 dl mjölk
  • 3 st ägg
  • 1.5 dl olivolja
  • Fyllning 2
  • 300 g nötfärs
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 0,5 msk maizena majsstärkelse
  • 1 dl kokt ris
  • 1 dl majskorn
  • Fyllning 3
  • 1 lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja
  • 500 hackad, fryst spenat
  • 500 g keso
  • 4-5 dl cheddarost
  • 0,5 tsk riven muskotnöt
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.