Lördagen firades med en tårta. Jag var grymt sugen på något med choklad (nähä. ) så det blev en variant med chokladbottnar och två olika chokladkrämer som fyllning
Jag gjorde en maffig chockladtårta heeeelt utan mjöl. Totalt glutenfri. Jag tycker den smakar ungefär som "death by chocolate cake", rik och krämig, bara att jag totalt dränkt den i chokladganache och kolakräm ännu till
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
När Idun skulle firas ville hon ha en chokladtårta och en chokladtårta blev det. Botten. Blanda alla torra ingredienser för sig och alla blöta ingredienser för sig
Vem tackar inte ja till en varm choklad såhär på söndagsmorgonen. Värm bara mjölk och socker i en kastrull, rör ned mörk choklad (eller mjölkchoklad) tills det smält
Jag har bakat den otaliga gånger, levererat den till catering och en gång till och med till ett bröllop där brudparet ville bjuda på hälsosamma bakverk
E. n. s. a. f. t. i. g. b. k. m. e. d. c. h. o. l. 1. 5. r. u. 2. 0. ,. 4. 9. H. å. j. v. p. O. ö. /. S. ä. D. ). F. 7. ½. 3. +. G. T. V. R. -. 6. K. L. y. M. &. t s. H a. d l. s t
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Den blev SJUKT god och helt gigantiskt stor. Okej, nu var de övriga i sällskapet inte lika rutinerade som kakklubben när det kommer till att äta tårta, tvivlar på att det varit lika mycket kvar om alla hade ätit lika mycket som jag
Hoppas att ni alla har haft en bra början på helgen. D Och jag fick börja den på bästa sätt, genom att baka tårta till en av auktionsvinnarna i densenasteinstagramauktionen där samtliga intäkter oavkortat gick till ett barnhem i Somalia
Härligt krämigt, mjukt och "chokladigt" i mitten. Det bästa med dennachokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
Nej men nu är jag iafl i full gång med att leka fram en god smörkräm som man bra kan forma med så att den blir lite fast i konsistensen och man kan forma en bibel på ett snyggt sätt
smörj en form och använd kokos som ströbröd. Ta fram äggen minst en halvtimme innan du börjar. På så sätt blir det lättare att få ihop dom med den smälta chokladen
Alltså enbotten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blir det en riktig hit… eller snarare en homerun
Varm choklad har aldrig varit så chokladig som nu. Drick chokladen som den är, rå, som den var ämnad att avnjutas, av tradition från jungelns choklad-mästare
Idag har verkligen varit en innedag, det har regnat nästan hela dagen. Har faktiskt aldrig tänkt på att man kan bli utan vatten, vi har ju kommunalt vatten
Första dagen tillbaka i vardagsrutinerna för de flesta och så även här. Två trötta barn som lekt i nysnö och glatt sig åt återföreningen med kompisar satt lite bleka i soffan innan middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.