Jag är mitt inne i en period i mitt liv då jag kämpar extra mycket med något som ska ge mig bättre förutsättningarbåde nu och i ett framtida perspektiv
Jag har lärt mig att se helheten, att om jag har ätit väldigt lite kolhydrater under ett par dagar så blir inte allt förstörtför att jag äter en pizza eller chips eller tar en potatis till maten, det jämnar ut sig så länge den där croissanten eller pastasalladen inte blir en vana
Efter förstaomgången i ugnen är detdagsförbrieostenoch peston. Ocn nu är detfredagoch helg. Ta ut och garnera med färsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket
Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag. Späd eventuelltmed lite mjölk om stuvningen är för fast för din smak
En gudomlig chokladkaka med dulce de leche och jordnötter. Servera gärna meden klick glass och njut. En film som definitivt inspirerar till bakning och får munnen att vattnas efter sötsaker
I dag insåg jag att om man i likhet med mig, vill smaksätta glassenmed coulis, såser och annat, så sker detta lämpligast efter att glassen har fått börja frysa
Har du färskt sidfläsk steker du det lite först i en stekpanna. ) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, ochden skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Idag har det blivit en hel del bakning för min del. Försök att få ihop det till en smulig deg. Dagen har avslutats meden gryta som jag improviserade ihop med hjälp av det som fanns i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.