Köttbullar i tomatsås är engammal favorit som jag nog inte gjort på mer än två år. Idag känns det som att jag har stått i köket hela dagen och bara lagat en massa gott
Efter en fullknökad helg finns det äntligen lite tid att uppdatera. Det försnämnda tänkte jag ge er är ett suveränt smarrigt recept på en kycklinggratäng som jag från början fick av vännen J som ochså bloggar
Denna morgon så gjorde jag engammalgoding som jag gjorde för ett bra tag som dagens frukost, nämligen min Fluffy banana-pumpkin pie with chocolate crust, nomnom
Som alla andra är jag besviken på vädergudarna. Menmen, det blev ju lite ljusare i alla fall. Efter en snurrig dag på jobbet och dagis har vi landat hemma för att koppla av hela familjen
Här blev det nämligen lite kyl och frysrensning, ett gammalt recept på fiskgratäng plockades fram och förändrades lite efter de ingredienser som fanns hemma
Jag har bakat den otaliga gånger, levererat den till catering och en gång till och med till ett bröllop där brudparet ville bjuda på hälsosamma bakverk
ett tips på en riktigt god husmanskost som gärna faller i glömska. Vårt mos innehåller smör, mjölk, salt, vitpeppar och den viktigaste kryddan av dem alla, aromat, går inte att äta mos utan denna goda kryddan
Närå HÄr bjuder jag er på engammal bild på oss gals. Hehe lång mening blev det. Så det gjorde jag och tur var väl det, annars hade jag kanske stått där vid disken till stängning
Wallenbergare a la Lottzy. Wallenbergare är en rätt som hela familjenLöfgren gillar, det är bra det. Jag brukar alltid roa barnen med att berätta lite om biffens uppkomst
I ett lamt försök att förklara mig här nedan mumlade jag något om bristande inspiration och bantningstristess men jag inser ju att jag lika gärna kunnat skriva bla bla bla, lite mera bla och en smula bla på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.