En guldig tårta fylld med champagne och jordgubbar -tävling med Alexandre Bonnet
Bli min jäst
Bli min jäst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g äggvitor
  • 250 g mjölk
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 300 g mjöl
  • 300 g socker
  • 1,5 msk bakpulver
  • 1/4 tsk salt
  • 175 g smör
  • 175 grader
  • 40-60 minuter
  • 7 g gelatinpulver
  • 3 msk vatten
  • 3 dl
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 äggvitor knappt
  • 1 dl socker
  • Jordgubbsmousse
  • 4 gelatinblad 250 g frysta jordgubbar
  • ½ dl socker
  • 1 msk vatten
  • 3 dl vispgrädde
  • 100 g mjukt smör
  • 2 äggulor 2 dl florsocker
  • 2-3 tsk champagne-essens

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.