I dag har maken målat och jag ochbarnen skördade årets första rabarber. Helgen gick i vanlig ordning i rasande fart och nu sover resten av familjenoch jag ska strax göra dem sällskap
Fördela bären jämnt över ytan (blanda frysta bär med potatismjölet innan de läggs på smeten). Hallon och blåbär är en klassisk kombination och eftersom vi odlar både ock så passade det ju jättebra att använda just de bären i denna mumsiga kaka
Förbered dej på enlitenspenatlektion om du är nyfiken. Vi brukar oftast använda en avokado eller banan för att fylla ut det hela och på så vis få en lite krämigare variant sen öser vi i med frysta bär, något grönt och lite juice eller havremjölk och kör järnet i mixern
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
I söndags när jag vaknade så insåg jag plötsligt att den där påsktårtan medharen som överdoserat vårenochpåskäggen kanske inte skulle bli riktigt någon jättehit hos mig själv
Vi avnjöt en förrätt till middagen – en mini-tarte tatin med lök och chèvre. Med tanke på hur enkelt det var att göra förrätt kanske man skulle unna sig det lite oftare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.