En hyllning till grisen
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skånska köttbullar
  • 1 kg fläskkarre, fet
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 dl ekologiskt ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 10 g salt
  • vitpeppar
  • smör till stekning
  • Finmal köttet 2 ggr (alt. Köp färdigmald färs.)
  • Ugnstekt Kotlettrad späckad med frukt, citrus och julkryddor
  • 1 kotlettrad med ben
  • 1 purjolök 1 dl torkade fikon
  • 1 dl torkade aprikoser
  • 1 apelsin, endast skal
  • 3 dl vinglögg
  • smör
  • salt, svartpeppar
  • Rimmad slangurka
  • ½ slanggurka, vanlig gurka
  • 1 citron, endast skalet
  • 3 nypor salt
  • Sojarimmad bog, vattenstekt med nysyrad kål och smak från Asien
  • 1 bog från gårdsgris, med bogbladet kvar.
  • 1 dl soja, ekologisk
  • 1 spetskål
  • 1 röd chili
  • 1 lime ½ silverlök
  • 3 msk risvinäger
  • 5 msk tistelolja (alt. Olivolja)
  • 2 msk ingefärsjuice
  • ½ kruka koriander
  • salt, svartpeppar
  • Skinka med senap, fänkål och rivet surdegsbröd
  • 1 förkokt skinka
  • 2 msk söt-stark senap
  • ½ msk rostad mald fänkålsfrö
  • 4 msk rivet surdegsbröd
  • 1 äggula salt, svartpeppar
  • 1 fänkål ättika
  • kallpressad rapsolja
  • Senapstuvad grönkål
  • 150 g skuren grönkål
  • 50 g smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 5-7 dl mjölk
  • 2 lagerblad 2 msk söt stark senap
  • salt, vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.