Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Tänk dig en plats full av tid till annat då den elektriska grytan puttrar på med veckans matlådor. Nedan följer tre höstkok som kan omvända den mest bestämda snabblagare till en organiserad långkokare
jag hittade i min receptbok med urklipp ett skojigt recept som verkade passa till hösten. kikade som vanligt runt bland andra bloggar under veckan och hittade då hos remsan ett liknande recept, tänkte att jag ändå skulle ge mig på det, men som de flesta brukar göra med andras recept så vill man gärna testa med sin egna touch
En trevlig lördagsrätt som inte är helt komplicerad att tillaga…. Risotto kokat i rödvin med stekta kycklingbitar smaksatta med svag ton av curry och heta chili & vitlöksräkor
Toppa ensvamprisotto eller polenta med den, servera till en bit vilt eller gör som jag koka pasta (glutenfri hemma hos oss) och servera med svampen, kålen, en extra skvätt olivolja och riven parmesan
Precis som utlovat så kommer här den läckra, höstiga grytan som vi ätit här hemma sedan i fredags. Sisådär ja – då har det blivit dags att dela med sig av ännu ett av de recept som lagats här i Najnis kök denna helg
Vi säljer dennarisotto med sparris eller saffranssmak i delikatessen på Ica Maxi Falun. Testade den med sparrissmak för någon helg sen och den är supergod och väldigt enkel att göra
Men för er som älskar risotto som jag, varsågoda. Ett till vegetariskt inlägg som mannen och jag älskade men de små dissade helt och ville ha kokt korv i stället
Efter två härliga rundor i svampskogenden här veckan har jag åter fyllt på mina lager i frysen. Färdig förvällda och perfekta att ta fram när lusten faller på
Den indiska risotton är mitt egna lilla påhitt tillsammans med olika sorters bönor. Som du vet har jag fått möjligheten att prova på två av Kronfågels senaste nyheter inom kyckling
En ny sida har kommit till här på bloggen. Länktips närmare bestämt, fliken mellan hem och om mig. Jag läser ju en hel del otroligt fantastiska bloggar, och har fram tills nu inte haft tillfälle att länka till er alla
Receptet på dennaspenatrisotto fick jag för en tid sedan av en vän. Jag må säga att jag kan inte minnas när jag senast lagade det (om jag överhuvudtaget har gjort det de senasteåren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.