En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
) Dock var vi faktiskt uppe medtuppen här i köket i morse för ovanlighetens skull, men det gäller att fånga dagen när det är svalt och skuggigt i köket och det finns förberedelser att ta tag i
Såsmedsmakavcitron, honung, senapoch päron. Själv så rörde jag ihop ensås som vi hade till. Gnid in laxenmed olja, salta och krydda laxenmed seafood fish krydda
Till fisken hade vi kokta färskpotatis ochenkallsåsmedsmakav lime och sambal oelek. Rör i hop alla ingredienseroch vispa såsenmeden elvisp till den tjocknar
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Låt pastan rinna avoch blanda med crème fraichenoch broccoli. Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlökoch rosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännernacitron, samt vitlökoch rosmarin från husets täppa
Smakaavvinägrettenmed salt och peppar. Bönorna trivs mycket bra tillsammans medavokado, tomat, rödlök och basilika i enenkelcitron- ochvitlöksvinägrett
De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som makenoch jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.