Med anledning av vårt jubileum ordnade jag en trerättersmiddag som fick enliten kärlekstvist eller samtliga rätter dekorerades med hjärtan ska jag väl säga
Genom att så att säga para täcket på coccoterna med min klassiska fisksås, och varsamt ugnsbakade torskfiléer, fick jag en gratäng som var så god att jag tappade behärskningen och i smyg slickade fatet rent från sås
Godmorgon friends, jag är inte i fas med mitt fotograferande och bloggande, men det får vara så. Min femte minidessert var Leila Lindholms Whoopies, choklad med peanutbutterfrosting
Om lördag är officiell godisdag för många torde ju söndag vara fikadagenmed stort F. Nu ska vi bara slänga i oss lite rester till lunch och sen tänker vi bege oss ut i den fina höstsolen
har alltid lekt extremt bra med varandra (de har känt varandra sedan de var några månader) och då är det svårt att komma medäven om de säger att "man" visst får vara med
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.