Bland annat blev deten korv stroganoff förra veckan baserad på fryst ratatouille som blivit över. Idag har jag i alla fall jobbat för första gången på envecka
Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
I dag blir det ett extra pedagogiskt inlägg i vårt kök, vi kände att det kunde vara på sin plats med några bilder för att förklara vissa av momenten i receptet
Du kommer upptäcka nya maträtter, får mer råd till att köpa ekologis mat (för dem som klagar på att det är för dyrt) och kanske till och med må mycket bättre i kroppen
Jag försöker servera en vegetarisk måltid en gång i veckan numera, och det brukar funka ganska bra. Jag ska erkänna att vi varit ganska så dåliga på det i mitt hus förr, men vi har blivit mycket bättre på det under det sista halvåret
Tillsätt pressad vitlök och det avrunna tomatkrosset. Nej, ingen överdrift. Jag har älskat denna tomatiga paj ända sedan vi gjorde den i femman på hemkunskapen
Jag gillar att ha det stekta ägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumi och så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Det är i princip detenda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.