Smält samman kokosolja och honung ienlitenporslinsskålimicron. Frivilligsmaksättning. Rör sedan i kakaon så det bildasen chokladsås och ringla över glassen
Knäckigpäronpaj, enriktighöstfavorit här hemma. Höstenfullkomligen exploderar runt om oss och den är lite som ett vackert dukat bord med väl genomtänkta detaljer och tänk det är precis just det vi behöver dennakyliga och mörka årstid, så mysigt med en sprakande brasa, levande ljus och krypa upp ienbylsig fåtölj och bara njuta
Ju mer mina frukostar efterliknar (nyttigare) efterrätter, desto gladare blir jag. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna iden här kreationen
Lägg gelatinbladeni blöt i kallt vatteni några minuter så att de mjuknar. Bred ut mangosmeten över. Mixa nötter, frön, bär, torkade aprikoser och kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.