Ruccolasallad. Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Lägg toasten på ruccolabädden, stänk på lite balsamico, ringla över lite mer honung och strö över pinjenötterna
aminosyror, vitaminer och antioxidanter, men just till snacks rostar jag nötterna ändå, eftersom jag tycker att smaken av mandeln framträder såmycketmer och blir såmycket godare
Hur krämig man vill sedan vill ha sin omelett är ju, som såmycket annat, en smaksak. På temat mat som är väldigt god, men inte så snygg , återfinns givetvis bondomeletten
Värm under tidensparrisen eller bönorna och lägg upp dem på fatet till serveringen. Lägg ihop brödet, varvat med skinkskivor till enlängd på smort gratängfat
Tillsätt sist chili och koriander, persilja (om du har det), så gör man på spansk vis. Eftersom detta är något som egentligenanvändsmer i latinamerikanskasallader
Trots att det inte ärså långt dit har jag bara varit dären gång tidigare och det var länge sedan. Efter dagens shopping blev det ensväng till Haverö strömmar
Därför, alla som heter Fredrik (som inleder raden med alla damerna) härkommer din kaka/paj. Öppna länkenså finns receptet på kakan och även några andra recept där
Man har nog bisarr smak, för det är ju bara som en kula med gelatinöst innehåll. Man kan också lämna kastrullen ett tag så löser vätskan upp sockret och då rör du bara om så att det blandar sig
Förra veckan var det ju dags för kräftpremiär och vi är inte sena att hänga på ensådan god premiär. Helgenär lika välkommen som den brukar vara, lördagen bjuder på denunderbaratraditionen Kräftskiva hos Björkenäs och den har vi sett fram mot länge nu
Hittade ett recept av Paolo Roberto och meritaliensktänsåhärär svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan äregenodlad med fröer från italienska Franchi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.