Resan gick under benämningen ”Solensmat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Ljuslyktorna Atoll som Anki samlade på för länge sedan passade perfekt in med alla sina härliga färger, tillsammans med två lotusblommor som faktiskt visade sej vara Indiens nationalblomma
Blanda mandel, basilikablad, parmesan, olja och vattentillen pesto i enmatberedare. Receptet kommer från Lantliv Mat och vin, som för övrigt är en riktigt bra mattidningenligt mig
Blanda samman glasyrentillen jämt smed. Vi bjöd på en rejält stor efterrätt i form av ett spöke. De röda snörena skulle vara svarta, men jag hittade inga
Inte alls svårt att laga till, ingredienser som man hittar i vilket mataffär som helst och som inte kräver någon som helst utbildning i kulinariskt kunnande
Vi tog ett helt vanligt matbrödsrecept och färgade en mindre degklump med rödfärg. Den vanliga degen rullades ut i storlekar som en halv baguette, medan den röda degen kavlades ut och fästes på ena sidan - som en nagel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.