En suverän valborgsmeny
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Triss i nässlor, 4 pers 1 l späda nässlor
  • 100 g färskost
  • riven färsk pepparrot
  • 200 g kallrökt lax i bit
  • 4 ägg 4 msk grädde
  • 50 g smör
  • 1 apelsin chiliflakes
  • 1 handfull hasselnötter
  • 2 färska lökar
  • 1 msk smör
  • 1/2 l grönsaksbuljong
  • salt
  • vitpeppar
  • svartpeppar
  • anis
  • fänkål
  • gräslök
  • Grillad flankstek med soja, lime, spiskummin och svarta linser, 4 pers 600 g flankstek
  • saft från 1 lime 1/2 dl soja
  • 1 tsk malen spiskummin
  • olivolja
  • 1/2 tsk chiliflakes
  • socker
  • salt och peppar
  • 2 dl svarta linser
  • 1 klick smör
  • 1/2 l grönsaksbuljong
  • 3 dl haricot verts
  •  
  • koriandersås
  • 1 kruka koriander, finhackad
  • 1 finhackad grön chili
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 finhackad scallottenlök
  • 3 msk risvinäger
  • 3 msk olivolja 1 nypa socker
  • salt och peppar
  • Crème brulé med vit choklad och rabarbergömma, 4 pers 2 rabarbersjälkar
  • socker
  • 2 dl grädde
  • 1 vaniljstång 80 g vit choklad
  • 3 äggulor 1/2 dl farinsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.