Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse. Räcker om de får stå svalt i ett par timmar innan servering alternativt kan de förberedas redan dagen innan
Jag ska dessutom ha sköna kängor, en stor poncho, en bredhättad hatt mot den låga höstsolen och så där lagomt avslappnade Annie Hall-byxor på promenaden
Vilken morgon. Det var länge sedan jag gjorde frukostsmoothies och vi fick flera kilo bananer i söndags med matkassen så ikväll ska jag skiva resten och frysa in dem till kommande smoothies
Fick en hem en broschyr från Arla enbart med frukostinspiration. Visst ser brödrecepten härlig ut och doften av nybakat bröd på morgonen är något speciellt
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Jag tror det är en relativt korrekt jämförelse att beskriva denna temperatur som en motsvarighet till att ge grytan ett långsamt uppkok på spisen, och därefter låta den koka på låg värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.