En trevlig utflykt till Waxholm hotell och en god fiskrätt
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g torskfile
  • 600 g färsk babyspenat ( eller mangoldblad eller rödbetsblad)
  • 1 st gul lök
  • 1/2 st purjolök
  • 2-3 st stjälkar bladselleri
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 msk bladpersilja
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1/2 citron salt
  • peppar
  • 2 äggulor
  • 2 1/2 dl olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1/2 tsksalt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 citron/lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.