Gulasch är en rätt jag alltid återkommer till, framför allt på vintern. Eller egentligen på en väninnas sätt… Varifrån ursprungsreceptet kommer vet jag inte ens längre, men god är den, gärna med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd till
Dennavärmande och krämiga kikärtsgryta med kokosmjölk och brysselkål var precis vad som behövdes denna mörka onsdag då vi vaknade upp med vetskapen om att Trump blir USA
Den här gulaschen lagade jag för ett tag sedan, men har faktiskt glömt att blogga om den. Det var första gången jag åt denna underbara maträtt och jag minns att jag blev helt chockad över hur gott det var
Ska man få lite fart på livsandarna finns det ingen annan råd än att tillaga sig envärmande soppa. Det blåser, är ruggigt och regnet står som spön i backen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Gulasch görs ju normalt på nötkött som får puttra länge, här en mer snabblagad variant som ger en mustig smak och som smakar som ett långkok, servera köttfärsgulaschen med morotsstavar eller andra rotsaker, en klick svalkande crème fraiche och ris
Här kommer ännu envärmande hösträtt som blev så himla gott. Måste helt klart göras snart igen. För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna
Förra helgen hade vi en idé om att vi skulle ge oss på att försöka försvenskatacosmiddagen som blivit så väldans populär i de svenskahemmen, speciellt på fredagarna
Igår kväll testade jag ett nytt recept igen, ostfrallor utan gluten i. Jag bredde på smör, skinka paprika och gurka och åt dem ihop med en smarrig och varm potatis- och morotssoppa
Hej alla glada matvänner och god fortsättning på sommaren. Ungersk Gulasch gryta. Efter skolan slutade var det några lediga dagar På Källeberg med favorit promenadengenomskogen till vackra Falskog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.