Då var videoklippet klart och upplagt. Se slutet av detta inlägg. Det var återigen dags för “Veckans Recept” för Frölunda Lilla Saluhall och denna gång var det
11 juni, då är ju sommaren här på riktigt, trots att inte vädergudarna håller sams så tar jag mitt fulla ansvar för sommarmat, picknickar och glasspauser
Ok. Jag ger mig…Förr har jag grillat på vanliga smågrillar, engångsgrillar och i en och annan hink och har fnyst lite försynt åt Webergrillarna, på samma sätt som jag fnyst lite åt fina bilar, men snart upptäckt fördelen med bra kvalité…
Mums vad gott det är med grillat. Det doftar sommar och fest här hemma. ) Äntligen har jag skaffat mig den bästa prylen får turkisk matlagning och för aubergineälskare
Grillar du ekologiskt. Hur ska man grilla för att göra det så miljövänligt som möjligt. Det är en fråga som fler mejlat om nu den senaste veckan och jag älskar verkligen att ni mejlar
Jovisst, så är det. Less på att alla tidigare försök till att grilla slopats av olika anledningar, bara gjorde vi det, jag och några av mina lika grillsugna väninnor
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Vem är Jens Sjödin. Jag heter Jens Sjödin, jag är nyss fyllda 37 år gammal uppvuxen i meteropolen Sundsvall
Vi kör på med intervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Patrik Rhedin 43 år, bor i Älvängen med min fru Maria och våra 4 barn
Jag fick nyss en tanke. Visst, jag önskar att jag hade en stor gashäll som Per Morberg. Jag önskar att jag kunde trä upp en stor gris över öppen eld, kasta matrester åt hunden och dra upp mina egna rötter från landet
Mums vad gott det är med grillat. Det doftar sommar och fest här hemma. ) Äntligen har jag skaffat mig den bästa prylen får turkisk matlagning och för aubergineälskare
Ja, det har det blivit en del i helgen. Men vi har inte varit där på dagen, utan åkt till stranden framåt eftermiddagen och tagit med oss engångsgrillar
MalmöVi köpte en engångsgrill och la en flintastek på den. När steken var klar la vi marinerade champinjoner på gallret och sedan åt vi gott till potatissallad och jordgubbssaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.