Se där en krämig och god sås på ett kick. Krämigt och gott. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Snart tillbaka till vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter i bakfickan. Jag har redan planerat veckans mat och storhandlat, vilket känns jätteskönt att ha gjort
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämigpastasås. Såsen är ganska krämig redan innan men det är det här sista momentet som verkligen kickar igång krämigheten på allvar
Enkelpastasås med färskost (recept nedan). Denna pastasås brukar vi laga ganska ofta, superenkel att variera lite efter smaken på färskosten och vilket kött man tar, oftast använder vi kassler eller skinka men också jättegott med bacon som idag, eller då och då korv
Enkel kyckling i krämig skinksås - Lättlagat och supergott med få ingredienser. D (ca 4 port). Denna gången använde jag skinka från frysen - LÄS HÄR >>
Nej vi luras inte, detta är faktiskt den absolut enklaste och mest lättlagade pastasåsen vi någonsin gjort, frågan är om det är möjligt att göra en enklare pastasås än denna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.