Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta. Lägg kyckling, bacon och purjo i en smord ugnsform. Vispa ihop grädde, senap och fond, och häll över i formen
Drick och njut och håll dig och din familj frisk. Koka 3 l vatten och slå över bären. Ha ner bären i en gryta, går att ta större mängd, men ta då mer av resten också
Skär en skåra i soufflénoch lägg i både den lösvispade grädden och kompotten. Man kan även servera en kula vaniljglass, eller annan glass eller sorbet att smälta ner i soufflén – med eller utan någon matchande kompott
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Gilla gärna inlägget på Bloglovin’ så att fler få ta del av detta underbara recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.