Den här pastarätten med kyckling, spenat ochsoltorkadetomater åt vi i fredags. Tillsätt vitlök ochtomater till kycklingen och fräs med en stund så att kycklingen får ta smak
Allt som är krämigt ochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt och krämigt slår det mesta
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Strimla de soltorkadetomaternaoch lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.