1Till servering200 g cashewnötter 0,5 dl rapsolja jasminris. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Skeda upp bärkompotten, klicka på mascarpone och toppa med flytande honung. 150 g mascarpone-ost. När en lång och god middag börjar närma sig sitt slut är det ibland skönt att ha en enkel men tjusig efterrätt att servera
2 rågade msk mascarpone. Detta är världens enklaste efterrätt. Går att variera i det oändliga. Väldigt mättande och fyller sötsugsbehovet när den slår till
Häromdagen gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Jag plockade havtorn. Bara någon kilometer från där jag bor ligger nämligen Karbyträdgård, som både erbjuder självplock och saluför en del havtornsprodukter
1Till servering200 g cashewnötter jasminris. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Jag försöker variera bollarna med lite olika ingredienser, och den här gången fick det bli råa cacaonibs, som jag lade i blöt över natten tillsammans med chiafrön, solrosfrön, pumpafrön, mandel, och gojibär
Denna ost görs på cashewnötter som är rika på mineraler och nyttiga fetter. 4 dl cashewnötter. Blötlägg cashewnötterna i en skål med vatten i minst 4 timmar eller över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.