1Lemon curd- och hallongrädde4 dl vispgrädde 100 g lemon curd 60 g hallonsylt 50 g färska hallon. 1Garnering250 g färska bär (t ex blåbär och hallon) färsk citronmeliss ätbara blommor (t ex penséer och ringblommor)
Jag började på en balettskola som sexåring, men den mycket stränga, ryska lärarinnan med den lila dräkten och den högt tuperade hövolmen, skrämde livet ur mig, ochjag vågade aldrig gå tillbaka
Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurangochjag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Och nu vet jag inte alls hurjag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Dessa mystiska och egensinniga djur. Katter är nyfikna djur så det var inget konstigt med det. När jag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset
Dagsgammalt surdegsbröd kan med fördel skäras i kuber och röras ned i soppan innan den ska serveras. Av den ursprungliga linssoppan från Ustica står inte mycket att finna, säkert hälften av ingredienserna saknades, men det var ändå denna soppa jag hade i åtanke när jag gjorde något av det mest tillfredställande man i mitt tycke kan göra i sitt kök - jag tog av det som fanns hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.