Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ettbrödsom jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar somett riktigt bageri bröd
Dock kräver det ofta att man går upp extra tidigt för att baka det här brödet, för även om man jäser det över natten eller gör en bakpulvervariant så behöver de sin tid i ugnen
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Jag har alltid tröttnat på frukosten jag äter och efter nån dag slutar det alltid med att jag äter en smörgås och kanske dricker en kopp te, men nu har jag hittat nåt som gör att jag längtar till frukosten redan kvällen innan
Vi tog ett helt vanligt matbrödsrecept och färgade en mindre degklump med rödfärg. Den vanliga degen rullades ut i storlekar som en halv baguette, medan den röda degen kavlades ut och fästes på ena sidan - som en nagel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.