Färgsprakande chokladtårta utan ägg, mjölk och gluten
Mera matglädje med matallergi
Mera matglädje med matallergi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tårtbotten
  • 50 gram mjölk och sojafritt margarin
  • 4 dl mjölkfritt mjölmix
  • 2 msk kakao (uteslut om du vill ha en ljus tårtbotten)
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 dl strösocker
  • 3 tsk bakpulver
  • En gnutta salt
  • En gnutta bikarbonat
  • 2,75 dl mjölkfri dryck, ris/havre eller osötad soja
  •  
  • Fyllning
  • 2 bananer 1-2 dl vispad mjölkfri grädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Smörkräm
  • 170 gram mjölk och sojafritt margarin, rumsvarmt
  • 0,5 dl kokhett vatten
  • 2 msk smaksättning/vaniljsocker/hallonpuré/pressad apelsinsaft/kakao/kaffe
  • 3 dl florsocker, siktat
  • Kaffe/chokladglasyr
  • 75 gram mjölk och sojafritt margarin
  • 4 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakao
  • 3 msk kallt kaffe/vatten/apelsinsaft
  •  
  • Gör så här
  • Sätt ugnen på 175 grader.Smöra och bröa en springform med mjölkfritt margarin och mjölmix.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.