2 burkar krossade tomater, à 400 g2 vitlöksklyftor, pressade2 msk hackad färsk basilika (eller 1 tsk torkad)1 tsk rivet citronskal1 krm socker4 stora röda paprikor, urkärnade och skurna i fjärdedelar1 msk olivolja3 auberginer, skurna i 1-2 cm tjocka skivor125 g mozzarella med låg fetthalt, max 10%, skuren i tunna skivor50 g färskriven parmesanostSalt och nymald svartpepparArbetsbeskrivning. 3 auberginer
För 2 pers. 10-15 kantareller (går bra med annan svamp också). 1 stor aubergine. en halv burk(eventuellt mer) crème fraiche gourmet, getost, honung, rosmarin
Ca 6 portioner2 stora auberginerSaltOlivoljaCa 750 g nötfärs1 gul lök4 vitlöksklyftor1 paket krossade tomater lök/vitlök1 msk soja1 tsk OreganoÖrtsaltSvartpeppar3 tomater250 g riven mozarella1 kruka basilika2,5 dl matgrädde (7% eller mer om man så önskar)Skär av ändarna på auberginen och skiva på längden 0,5-1 cm tjocka skivor. 2 stora auberginer
Här kommer ett superbra tips om man vill piffa till kycklingfilén. Snabbt och enkelt. Jag ville egentligen ha tomatskivor i receptet men hade inga tomater hemma
King solo vitlök är en lök som är hel och utan klyftor. 4 portioner. 1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.