1 tsk
7 kryddor (libanesisk kryddblandning med bl.a. kryddpeppar, finns att köpa i butiker med sortiment från mellanöstern, kan ersättas med enbart kryddpeppar)
blanda ihopingredienserna och servera medfalafel, pitabröd och sallad. pitabröd. Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
blanda ihopingredienserna och servera medfalafel, pitabröd och sallad. pitabröd. Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafel genom dataskärmen eftersom det blev så många goda smaker som lekte med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Servera falafelnipitabrödmedtillbehören eller med couscous och tillbehör. Pitabröd. Om du använder matberedare, lägg i alla ingrediensertillfalafeln och mixatill en ganska torr smet
Fyll varma pitabrödmed sallad, tomat, lök och gurka samt varma kikärtsbollar och yoghurtsås. Häll av vattnet och mixa dem imixer eller medstavmixertill en grynig massa
Servera medpitabröd fyllt med sallad, tomat och litetzatziki och sedan en falafel på toppen. Det är inte så ofta som jag lagar vegetariskt här hemma men jag väljer gärna falafel om jag äter ute och har gjort några försök här hemma att göra dem själv, med mycket varierande resultat
Servera tomatsalladen och myntasåsen tillfalafelipitabröd eller med bulgur. Blanda en vinaigrette och smaksätt medlite honung, spiskummin, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.