Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Det här är alltså ytterligare en söndagsmiddag som jag själv inte lagat. I söndags så skulle det grejas i mors trädgård, lägga plattor och vinterfixa växthuset
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det verkar som om jag inte kan göra flera saker samtidigt nuförtiden. . Har haft fullt upp med ett projekt på sistone, och ingen, ingen tid till bloggen - har saknat er
lägg ut pizzadegen på bakplåtspapper, kavla om det behövs så den täcker långpannan. fräs nötfärs och lök tillsammans, tillsätt vatten, sweet chili och tacokryddor
favorit i repris sedan åttiotalet ett recept från Veckorevyn. Lövbiffsauté med tagliatelle400 gr strimlad lövbiff100 gr skivade champinjoner2 pressade vitlöksklyftor2 tsk soja3 dl matlagningsgrädde1 msk fransk senap1 tsk timjanBryn lövbiffen och champinjonerna häll över sojan
Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i en fantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
Igår frågade min kollega om jag bakat Det fantastiska brödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.