Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammans med massa grönsaker och en god sås
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Kyckling3 kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker. Servera med vinegrette. Jag glömmer ofta hur gott en matig, ljummenoch varierad sallad kan vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.