Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker interiktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Den här grytan är en av mina gamla favoriter. Den har följt med migi många år och lagats då och då. Ibland har det gått år mellan gångerna, men varje gång tycker jag att den är lika god
Söndagsmiddageni form av fiskgratäng smakade gott idag efter snöskottningen. Om man vill ha riktigt mjuk purjolök är det bättre att steka den först innan den läggs i ugnsformen
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Detta supergoda recept hittade jag hos Anna och det var så gott att jag ville delge er receptet. Några småändringar har jag gjort och minskat både på soja och balsamvinäger eftersom det skulle passa dom små i huset, som åt med riktigt god aptit
Har nimissat den här goda rätten. - Här kommer den i alla fall igen, så om niinte gjort den än. Röd pestokyckling är verkligen jättegott och så himla enkelt att laga till
Igår kom vi hem från Gotland och det har varit full fart sen dess. Felicia var jätteduktig på båten både på ditresan och på hemresan och hade med sig en smörgås som hon åt medan vi åt vår frukost, sen lekte hon i vår kupé och åkte vagn ikorridorerna några vändor för att sova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.