Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomater och en fårost med smak av soltorkade tomater och oregano
Rosta den hackade mandeln i en stekpanna med lite olja. Smaksätt med 0,5 tsk kanel och 1 msk honung. Hetta upp en gryta och fräs det tärnade kycklingköttet
Det här är min favoritpaj. Grundreceptet kommer från Annas mat, av Anna Bergenström. Även om man inte gillar att laga mat, så kan man läsa hennes kokböcker ändå – de är en ren njutning
Hacka ihop pajdegen i matberedare, tryck ut i form och förgrädda i 200 grader cirka 10 minuter. Lägg de delade fiskbullarna,sparrisbitarna och räkorna i pajskalet
Rosta den hackade mandeln i en stekpanna med lite olja. Smaksätt med 0,5 tsk kanel och 1 msk honung. Hetta upp en gryta och fräs det tärnade kycklingköttet
Blanda ihop margarin, vetemjöl, vatten och lite salt till en deg. Låt degen stå kallt ca 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 10 minuter i 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.