Servera kycklingfiléernamedtomatsåsenoch tagliatelle - garnera ev med basilika. Det är väldigt enkelt att göra något lite roligare och smakfullare med den ganska så snälla och menlösa kycklingfilén
Lägg kycklingfiléerna i en påse och häll över marinaden. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna. Häll till sist örtsåsen över kycklingen och garnera med färska örteroch eller späd sallad
Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Köttbullrna blev jättegoda med sin pikanta smak av citronskalet, vitlöken ochörterna. Jag gjorde stora köttbular med annorlunda kryddning och kokade dem färdiga i en god tomatsås
Servera lammfärssåsen med valfri pasta, en driva nyriven parmesan eller pecorino, och fräsch sallad. Jag har sett att de nyligen också kommit med en ketchup
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.