Är festen utomhus är det ett extra plus som maträtterna inte kräver bestick så att man dels slipper massa engångsartiklar som skräpar runt men också att vinden snor med sig både det ena och det andra
Ja, jag vet att det blir mycket lagat här medvästerbottenost, men den är ju såååå god. Blanda riven ost med grädde och ägg, smaka av med salt och peppar
Små salta kex, fikonmarmeladoch en bit brieost. Sen sätter du in de i ugnen tills osten smällt och helt plötsligt har du en smarrig förrätt att bjuda på
Marmeladen smaksatte jag med citron och madeira och den blev väldigt god. Så klarar du av att äta lite mer kolhydrater ibland är det ett bättre alternativ att göra egen osötad fikonmarmelad än att köpa marmelad med massa tillsatt socker i
Förra söndagen åkte jag ner till bloggvännen och matfotografen Ilva Beretta i Pistoia, strax utanför Florens, för att tillsammans med henne göra ett kastanjejobb till Mat & Vänners julnummer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.