Blötlägg lergrytan i kallt vatten i ca 15 minuter. Blanda äppeljuice, soja och ingefära i en skål. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka. Jag är ledig denna veckan och det finns lite mer tid att sitta och titta igenom alla kokböcker som jag har
Jag gillar verkligen mat som sköter sig själv i ugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimala arbetsinsatser
Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Men byter du ut fläskkarrén mot kycklingfilé så blir det 14 propoints/portion
Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skiva champinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.