Värm mjölken till fingervarm temperatur. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
I med detta i en stekpanna med en skvätt olja innan, och låt det få fin färg. Till sist häller du över kasslerblandningen över pastan i formen och strör riven ost över hela kalaset
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
smöra formen som du her sedan ner pajdegen. he ner chokladen på pajdegen i mitten. he den sedan i ugnen 5 min ta ut den låt den svalne. medans smälter du chokladen i en kastrull på spisen och när den har smält blanda ner 1 msk mjölk. stell den i ugnen 5-10 min
Tryck ut blandningen i en pajformmedfingrarna. En klassiker som har hängt med ett tag och som gör succé på vilken vår- och sommarbuffé som helst eller till förrätt på en helt vanlig middagsbjudning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.