Det är ett recept från Elle mat & vin. Idag gjorde jag dessa fishtacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg medlitebakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
En variant på tacos. 4 portioner 600 g torskfilé 1 tsk salt 2 krm svartpeppar cayennepeppar 1,5 dl vetemjöl 1 ägg 3 dl pankoströbröd 1 liter rapsolja tillfriteringKiwi- och limesås. 4 ätmogna kiwi 0,5 kruka koriander 1 stor lime, finrivet skal och. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 600 g torskfilé. 1 liter rapsolja tillfritering. 4 ätmogna kiwi. 0,5 kruka koriander. 1 stor lime
Värdparet vi bor hos har tagit åt sig detta med hull och hår och bjöd på vegetariskfishtacos gjord på halloumii fredags, vilket jag dessutom passade på att ta steget längre och veganisera en egen batch av while we were at it
Finhackakoriandern och blanda med yoghurt till en dressing. Först ut blev ”FishTacos”. Bygg ihop snygga tacos genom att på bröd varva sallad, majs, lök, gurka, fisk och riven morot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.