Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild)
Blanda samman allt och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5-10 minuter. 1. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och fräs dem några minuter i en stor gryta
Har inga exakta mått utan jag gck på känn. ) Jag köpte lax och blåmusslor hos fiskbilen och där passade jag även på att tigga till mig ett laxhuvud som jag kokade en underbar fond på
Annandagpåsk är här och vi hoppas verkligen att ni inte är trötta på fisk efter påskfirandet, för fisk är just vad vi tänkte bjuda er på denna söndagsmåndag
Smält smöret i en stekpanna och stek biffarna på medelstark värme ca 4-5 min på varje sida. Här är ännu ett recpet som jag hittat i tidningen allt om mat
Pressa lite citronsaft på fiskbitarna och rulla in i baconpaketet. Ta ut ugnsformen och lägg på baconfisken med skarven neråt, och sprid osten över hela formen
salt & peppar. Sänk temperaturen och häll på vinet. När det mesta av vätskan är borta, lägg i en liten klick smör, krydda med salt & peppar och rör i parmesanen
Nu har du en härlig majonäs på endast några minuter. Stek rågbröd/maltlimpa med smör och olja i en panna, salta och låt svalna på hushållspapperBusenkel majonnäs 1 ägg (jo ett helt ägg med vitan och allt)ca 2,5 dl neutral olja 1 msk senap (Dijon) senap 1 msk vinäger (använde äppelvinäger) salt Lägg ägg senap och vinäger i en matberedare Mixa och börja mata ägget med olja, lite åt gången tills du uppnår den rätta konsistensen (själv tycker jag om lite lösare majonäs, inte sådan som "darrar" när man skakar på den
Lägg i ett paket Findus Våra Finaste Sockerärter, broccoli & små fina ärter, låt allt bli varmt. 1 påse Findus Fisktärningar av lax, torsk och sej. 1 pkt Findus Våra Finaste Sockerärter, broccoli & små fina ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.