Skölj och torka av fisken, lägg i en ugnsform. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Vänd ner vitlökochchilisås. Till vardags uppskattar jag verkligen recept som är enkla och går snabbt att tillaga men för det inte kännas alldagligaochtråkiga
Halvtinafiskenoch lägg den i smord ugnsform. Krydda med salt ochcitronpeppar. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Rör ihop grädde, chilisåsochdill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Sen är inte jag riktigt överens medtideni ugn när det gäller fiskgratänger
Använd gärna lite grädde i stället för mjölk i såsen, då blir det ändå godare. Häll fiskspadet från formen i en kastrull tillsammansmed mjölk och vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.