smaka av med salt. Verkligen en SUUPERGODsås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här
Lägg upp fisken, slå över såsenoch toppa med räkor efter tycke, kassa och smak. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Igår stod hemgjord potatismos ochfiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, godsås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Vi körde med en bit lax, men den funkar bra till andra rökta simmare också. Därför kommer det idag ytterligare ett såsrecept i kategorin smarrigt, denna såsen passar ypperligt till fiskoch i detta fallet gärna en varmrökt sådan
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnaroch så den här godasåsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Fast idag ska vi laga en såsmedtonfisk på burk och kapris. Så här gör du din såsmedtonfisk. Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfiskoch gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
krydda med färsk malen svartpeppar, salt och kryddan " seafood and fish" (santa maria krydda). Var egentligen inte meningen, men jag gjorde en fiskgryta igår, som bara blev så god, så jag måste ju bara dela med mig av receptet
Gör såsen under tiden nudlarna kokas. Ansa och hacka rödlöken, purjolöken och vitlöken. Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma
såg en sås, med mynta och fetaost, på Helenas blogg i går som jag blev sugen på att testa. Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.