Igår kväll lagade jag en fisk soppa med asiatiska smaker, lite nytt och väldigt gott. Söndagen var jobbbg, höll på med tusen olika saker som tog hela dagen
Börja med att strimla fläskfilén i strimlor. Skala ingefäran, vitlöken och chilin och hacka dem fint. Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans medgrönsakerna och slå på ostronsåsen
Täck med folie. Lägg på fisk. Blanda alltsammans. Salta och peppra fisken. Blanda alltsammans. 1 tsk torkad dill (går lika bra med färsk hackad). 1 tsk sellerifrö (gör lika bra med färsk selleri). In i ugnen på 225° i ca 45 min (beror på om fisken är frusen eller inte). Ett saftigt fiskpaket som räcker till 4 personer. 1 tsk torkad dill (går lika bra med färsk hackad). 1 tsk sellerifrö (gör lika bra med färsk selleri)
Blanda ut med köttet och ställ åt sidan att marinera. Skala, dela och klyfta rödlök. Stek eller fritera det marinerade fläskköttet i omgångar och lägg över i en skål vid sidan med en hålslev
Servera med ris eller nudlar. Skala ingefäran, vitlöken och chilin och hacka dem fint. Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans medgrönsakerna och slå på ostronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.