Fiskburgare a la Mannerström. Mannerströms fiskburgare. Idag lagade jag det efter konstens alla regler och hittade dessutom ett lchf-recept på Hamburgerbröd som jag bakade
När du stekt klart kycklingen lägger du i purjolöken, vänd några gånger och häll sedan på ca 3/4l vatten. Låt koka upp, häll sedan i matlagningsgrädden och kokosmjölken, koka upp igen och låt sedan stå på svag värme i 5-10 min. 3 dl matlagningsgrädde
en finhackad stekt gul lök för den som gillar det. Marias kommentar. Strimla och knapperstek baconet. Strimla kycklingfilén och stek den i en panna med lite smör
Det blir ju så saftigt o aromatiskt tillagat i den. Blandaalla ingredienser i lergrytan o hälll över tomatpuré/kycklingfonden o några dl vitt vin o lägg på locket
Jag har bakat min variant på LCHF-brödet som ligger både på min blogg HÄR för att jag inte klarar för mycket fibrer, inte ens enligt LCHF, pga min gastric bypass-mage, antagligen
De var relatitvt små, på cirka tre kilo så det är ju nästan som en stor kyckling. Annat var det när jag var liten, då vi hade egna kalkoner på gården som låg på mellan fem och tio kilo
Har du inte provat att göra Mariabollar kan jag varmt rekommendera att baka dem. Denna underbara lilla bakelse är gjord med petit choux och mördeg, fylld med hemkokt vaniljkräm och toppad med lite florsocker
Fortsätt med fiskburgaren, lite riven lagrad ost och skagenröra. lite blandadsallad. Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.