Igår gjorde jag fiskfärsbiffar till middag. Serveras med potatismos och en kall sås. Finfördela fisken i en matberedare tillsammans med mjöl, mjölk och kryddor
Små smakfulla fiskfärsbiffar som serveras med en krämig aioli och nyklippt gräslök. Mal fisken och räkorna med hjälp av en köksassistent (exempelvis KitchenAid)
Hacka dem lätt med en kniv och forma dem till biffar. Det går fint att frysa färdiga fiskfärsbiffar. Lägg upp biffarna på varmt fat och garnera med citronskivor
Såsen kan även sparas och ätas senare till fiskfärsbiffar, kall fisk såsom tonfisk på burk osv. Serveras med fördel ihop med mandelpotatis och röda tomater samt en sallad med fina blad
Häll grädden direkt i stekpannan och smaksätt med chilisås, soya och svartpeppar. Rör därefter ned persilja, körvel och dragon och smaka av med salt, peppar och soya
Laxfärsbiffar med remouladesås a´la DanielaVart sugen på fiskfärsbiffar (barndomsminnen från skolan. Krydda och rör ihop "smeten", klicka sedan ut små "högar" med röra i stekpannan för dom är omöjliga att forma med händerna
Serveras med ärtor, kokt potatis, skirat smör och färsk pepparrot. Vill ni ha något gott till helgen så tycker jag ni ska testa dessa fiskfärsbiffar vi åt igår
Dekorera fiskfärsbiffarnamed kryddkrasse och servera med kokt potatis, dill och sallad till. Klicka ner färsen till biffar i en varm stekpanna med matfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.