Fiskgryta med aioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kolja- och torskfilé
  • 150 g laxfilé
  • 2 tsk salt
  • 250 g oskalade räkor
  • 1 purjolök
  • 1 röd chilipepparfrukt
  • 15 små delikatesspotatisar
  • 3 morötter
  • 6 jordärtskockor
  • 1 fänkål
  • 2 msk rapsolja
  • 2 dl tomatjuice
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl krämig kokosmjölk
  • 1 fiskbuljongtärning
  • salt, vitpeppar
  • dillkvist
  •  
  • Servera med
  • aioli, se recept

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.