Platta ut brödet med kavel och rulla ihop. Aioli. Ställ in en ugnsform med vatten i ugnen. Pensla med vatten när det kommer ut och låt stå utan bakduk en kort stund
servera medaioli. fräs ovanstående ingredienser i en stor gryta med olivolja. aioli. Om man vill lyxa till rätten så använd riktigt vitt vin, annars ersätt samma mängd vin med vatten
Denna fiskgryta brukar vi äta i djupa tallrikar med sked. • Servera med varm baguette och aioli. Med detta recept blev jag månadens kock i Aftonbladet för ett par år sedan
En morgon som bjöd på riktigt vackert väder tog jag ett snabbt beslut att vi skulle ta med en fiskgryta i Wonderbag så vi skulle få en varm picknicklunch
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Jag gjorde vitlöksbrödet på grov panini, men kan nog bli snäppet godare med vanlig baguette faktiskt
Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.