Men remouladsåsen är hemmagjord och supergod och lätt att fixa iordning,, smakar lite som remouladsåsen man fick i skolan till dom där goda panerade fiskarna
Blomkålsmosmed chilitouch och wienerkorv. Koka upp vatten med en nypa salt och lägg i korven. Här ger jag rätten LCHF-liv med blomkål istället för potatis
Till fiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd
Fiskpinnarochremouladsås serveras förstås med kokt potatis och gröna ärter. Eller med mer fisk, frasig panering utanpå, lite oformliga och kanske lite brända i kanten
Servera fiskpinnarnamed yoghurtsåsen och en extra citronklyfta. Stek fiskpinnarna frasiga i smör. Blanda det kokta riset med smör, riven citronskal, citronsaft och persilja
Men nu, till receptet på helt vanliga jättegoda fiskpinnarochremouladsåsmed curry. Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik, uppvispat ägg med citronzest på en annan och ströbröd på en tredje
Servera fiskpinnarnamed potatismos, gurksås och sallad. Fiskpinnar. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Ta av kastrullen från plattan och häll av vattnet, men spara lite att spä med. Har man inte blomkål hemma går det lika bra med broccoli eller så gör man solskensmos genom att blanda i finrivna morötter i det färdiga potatismoset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.