Tvätta och riv med lätt hand zesten från citronerna. Rör samman olivolja, citronzest, vitlök, honung och salt i en skål, tillsätt tomaterna ochbasilika, och rör om
Krydda med salt och peppar efter eget tycke. Klipp eller hacka basilikanoch fördela över hela formen. Hittade ett fiskrecept i en tidning som jag ville laga men hade inte rätt ingredienser hemma så jag använde det som inspiration istället och freestylade sedan ihop den här lilla gratängen
Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.