Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatköttoch olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Den här gången blev det ravioli medgrönsparrisoch ugnsbakade tomater. Jag skar grönsparris i bitar och kokade dessa i några dl vatten med lantbuljong och en klick smör
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsakeroch tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Nu till maten jag gjorde häromdagen, en fläskfilégrytamed kantareller och soltorkade tomater. Som tur var så var Isabella med mig och handlade så hon fick bestämma
På torget vid Brommaplan, där jag handlar, samsas dessutom säsongens grönsakermed rabarber, jordgubbar och hallon som alla är tillåtna enligt LCHF-dieten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.